Det här företaget reparerade min AC

Hallå där, välkommen in till en blogg om bilar och allt vad det innebär. Dagens inlägg ska handla om ett problem jag hade med bilen i somras och det blir samtidigt en rekommendation av ett företag som hjälpte mig med problemet. Jag hade problem med min AC som löstes genom en AC reparation hos en bilverkstad i Åkersberga.

När våren kom med en plötslig värme förra året upptäckte jag att min AC hade gjort sitt, den hade helt enkelt slutat fungera och kunde inte längre kyla ner min bil. Jag löste det till en början med att köra med nerdragna rutor men insåg ganska fort att det inte var en lösning som skulle hålla i längden och fick därför söka upp en bilverkstad i Åkersberga som kunde hjälpa mig med mitt problem. Verkstaden jag tog kontakt med heter Arninge Bilverkstad AB och de tog emot mig med glädje för att kunna hitta en lösning till min trasiga AC. De insåg ganska fort att det enda som fanns att göra var en AC reparation för att kunna få den att fungera igen, de tog på sig jobbet med största engagemang. Arbetet utfördes noggrant och effektivt då de hade mycket erfarenhet inom området och kunde genomföra en felfri reparation. Mitt problem löstes fort och jag kunde äntligen köra bil utan att behöva bli svettig av värmen då min AC blev som ny igen. Jag är idag riktigt tacksam för det jobbet som denna bilverkstad i Åkersberga hjälpt mig med då min sommar inte blev så odräglig som jag hade tänkt mig.