Det är viktigt att hålla bilen i ett bra skick

Hej mina läsare! Dagens inlägg handlar om en proffsig rekond – den som utför är företaget Robbans Polering & Rekonding. Detta företag passar utmärkt för den som bor i Ystad eller i närområdena, till exempel Tomelilla och Sjöbo. Först vill jag ta några ord till att beskriva min dag, som den har sett ut hittills. Den började med att jag hämtade min bil på Robbans Polering & Rekonding, där den hade varit sedan igår. Sen har jag haft en mycket lugn dag, då jag varit ledig ifrån jobbet och kunnat göra sådana där tråkiga men nödvändiga saker, som att handla, städa och tvätta. Idag kändes dock det mycket roligare, eftersom jag visste att man bil nu är i toppskick igen!

Rekonden i sig utförs av proffs på företaget. För den som inte vet vad rekond är, kan jag kortfattat berätta att man estetiskt försöker återställa bilen till sitt originalskick. Bilen städas noggrant invändigt och utvändigt, tvättas, dammsugs och poleras till perfektion. Dessutom kan man beställa lackförsegling, vilket innebär att man på ett mycket skonsamt sätt skyddar lacken och ser till att den håller i många år till.

Jag har gjord rekond på mina bilar tidigare, och det är något jag aldrig ångrat. För en ganska så obetydlig summa kan bilens skick återställas och det är verkligen värt det. Det kan vara en bra sak att göra om man till exempel ska sälja bilen, för en rekond kan putta upp värdet ganska så rejält. Det yttre styr ju mycket, det vet vi alla. Eller som för min del, att jag bara ville att bilen skulle snyggas till lite! Jag har ju ändå haft den nu i ganska många år, femton för att vara exakt, och då kan den behöva lite hjälp på traven med att snyggas till lite. Så, med dessa ord vill jag verkligen rekommendera er alla till att vända er till Robbans Polering & Rekonding. Ni kommer inte att ångra er!