En bilverkstad i Enköping

Hej på er alla mina läsare och varmt välkomna till bloggen den här fredagen som inte bara är en vanlig fredag, det är fredagen den trettonde och det är mycket vidskepelse kring vad som skulle kunna hända en sådan här dag. Jag tror inte alls att detta är en otursdag för min bil gick sönder tisdagen den tredje i förra veckan. Jag hörde konstiga ljud från motorn och jag kan ingenting om bilar så jag lämnade in bilen till ENA Fordonmekaniska AB som är en bilverkstad i Enköping.  

Jag hade önskat att jag kunde lite mer om bilar men nu är jag ju inte någon utbildad bilmekaniker utan mitt yrke är kokerska i ett kök. Jag är duktig på att laga mat men inte på att reparera bilar. Hur som helst så har jag några gånger tidigare behövt att laga eller serva bilen och jag har då alltid fått kompetent hjälp när jag vänt mig till ENA Fordonsmekaniska AB. Att inte kunna något om bilar delar jag med väldigt många andra och det här är förstås någonting som utnyttjas av en del mindre seriösa verkstäder. Det är klart att kan man inget så är det lätt att bli lurad men man måste ju ändå lita på att det som bilmekanikern säger behöver höras också behöver göras. ENA Fordonsmekaniska AB är i alla fall en helt seriös bilverkstad i Enköping som aldrig skulle påstå att det finns fel på bilen som inte finns, därför kan alla som lämnar sin bil dit verkligen vara säkra på att de kommer att få precis den hjälp som bilen behöver. Bilmekanikerna är otroligt skickliga och kompetenta och arbetar som sagt helt utifrån bilens förutsättningar och behov och är väldigt noga med att ha en dialog med kunden så att denne verkligen känner sig insatt i det som görs.